Een happyskirtt aankopen is veilig en gaat heel eenvoudig. Hieronder zie je precies welke stappen je moet doorlopen om je rok te bestellen.

Let op: alle prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief BTW.

Happyskirtt berekent geen verzendkosten voor verzendingen in Nederland en België. Het bedrag dat je bij de rok ziet staan, is ook het werkelijke bedrag dat je uiteindelijk betaalt.

Stap 1
Op de homepage klik je bovenaan op het model dat je het meeste aanspreekt: KELLY, HEPBURN, KENNEDY of MONROE. Dan kom je direct bij alle rokken terecht in dat ene model. Je kunt ook naar TOON ALLES gaan voor het volledige overzicht van de rokken. In de OUTLETT vind je afgeprijsde rokken.

Stap 2
Klik op de rok die je aanspreekt.

Stap 3
Daarna klik je op KIES JE MAAT. Een groen vinkje betekent dat de rok in voorraad is. Een rood kruisje dat de rok helaas uitverkocht is. De maat bepaal je door je middel en heupen op te meten. Als je daarna op het vinkje onder die desbetreffende maat klikt, kom je automatisch weer terug op de pagina van de rok.

Stap 4
Klik nu op IN SHOPPING BAG. Je rok zit nu in de ‘winkelwagen’. Bovenin de pagina verschijnt een (1) achter SHOPPING BAG.

Stap 5
Klik hierop als je de rok wilt afrekenen.

Stap 6
Op de SHOPPING BAG pagina zie je nu je bestelling. Je kunt je bestelling hier altijd nog aanpassen of verwijderen. Om te betalen, klik je op GA DOOR NAAR AFREKENEN.

Stap 7
Nu kun je kiezen of je een account wilt aanmaken zodat je geregistreerd staat als klant. In dat geval vul je een gebruikersnaam en wachtwoord in. Je kunt ook afrekenen zonder een account. Het voordeel van een account is wel dat een volgende bestelling sneller gaat en dat je automatisch de nieuwsbrief toegestuurd krijgt.

Stap 8
Je klikt op GA VERDER en vult je adresgegevens in.

Stap 9
Kies je betaalmethode en plaats je bestelling.

Stap 10
Nadat de betaling is gedaan, ontvang je een bevestiging van je bestelling per email.

En tot slot: we hopen natuurlijk dat je straks heel blij bent met je nieuwe rok!