ROK BESTELLEN

Een happyskirtt aankopen is veilig en gaat heel eenvoudig. Hieronder zie je precies welke stappen je moet zetten om je rok te bestellen.

Let op: alle prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief BTW.

Happyskirtt berekent geen verzendkosten voor verzendingen in Nederland en België. Het bedrag dat je bij de rok ziet staan, is ook het werkelijke bedrag dat je op het eind betaalt.

Stap 1
Op de homepage klik je bovenaan op het model dat je het meeste aanspreekt: KELLY, HEPBURN, KENNEDY of MONROE. Dan kom je direct bij alle rokken terecht in dat ene model. Je kunt ook naar TOON ALLES gaan voor het volledige overzicht van de rokken.

Stap 2
Klik op de rok die je aanspreekt.

Stap 3
Daarna klik je op KIES JE MAAT. Je ziet meteen of de rok van je keuze in voorraad is of niet. Als je niet zeker bent van je maat klik je op maattabel. Daar wordt precies uitgelegd hoe je je eigen maat bepaalt. Nu keer je terug naar de rok van je keuze.

Stap 4
Klik de juiste maat aan en klik daarna op IN DE SHOPPING BAG. Je rok zit nu in de ‘winkelwagen’. Bovenin de pagina verschijnt een (1)

Stap 5
Klik hierop als je de rok wilt afrekenen.

Stap 6
Op de SHOPPING BAG pagina zie je nu je bestelling. Je kunt je bestelling hier altijd nog aanpassen of verwijderen. Om te betalen, klik je op DOORGAAN NAAR AFREKENEN.

Stap 7
Nu kun je kiezen of je een account wilt aanmaken zodat je geregistreerd staat als klant. In dat geval vul je een gebruikersnaam en wachtwoord in. Je kunt ook afrekenen zonder een account. Het voordeel van een account is wel dat een volgende bestelling sneller gaat en dat je automatisch de nieuwsbrief toegestuurd krijgt.

Stap 8
Je vult je adresgegevens in.

Stap 9
Kies je betaalmethode en plaats je bestelling.

Stap 10
Nadat de betaling is gedaan, ontvang je een bevestiging van je bestelling per email.

En tot slot: we hopen natuurlijk dat je straks heel blij bent met je nieuwe rok!

BETALEN

Bij happyskirtt kun je via iDeal, Bancontact/Mister Cash of met je creditcard betalen. Voor het uitvoeren van de betalingen maken wij gebruik van Mollie. Je betaling en bankgegevens worden volledig beschermd door een beveiligde internet verbinding via SSL (Secure Sockets Layer). Dit is te herkennen aan het hangslotje en de aanduiding https:// in het adres van de website. Alle gevoelige en creditcardinformatie die je aanlevert wordt verwerkt via SSL die je informatie versleutelt voordat deze naar ons wordt gestuurd. Zo wordt de informatie beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik.

GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN BELGIË

Heb je je happyskirtt voor 14.30 uur besteld, dan verzenden wij je bestelling diezelfde dag nog. Je rok wordt door TLogistics verstuurd met DHL Parcel, en aan huis afgeleverd.  Je betaalt voor levering binnen Nederland en België geen verzendkosten. Als je niet thuis bent, word je pakje nog 3 keer  aangeboden. Lukt het dan nog niet, dan kun je een afspraak maken met DHL Parcel over tijdstip van aflevering. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen via customercare@happyskirtt.com.

RUILEN OF RETOURNEREN

Wij hopen natuurlijk dat je blij bent met je rok. Maar als je – om welke reden dan ook – de rok terug wilt sturen of ruilen, dan kan dat uiteraard. Dit moet wel gebeuren binnen 14 dagen vanaf de datum van levering. Stuur een email naar customercare@happyskirtt.com waarin je ons laat weten dat je de rok terugstuurt of wilt ruilen. Vermeld in de email altijd om welke rok (en maat) het gaat en het is ook fijn voor ons om te weten waarom je de rok wilt terug sturen. Wij sturen je een bevestiging per email met daarin de instructies hoe je moet retourneren. De kosten voor terugzending zijn voor eigen rekening.

Happyskirtt stort het aankoopbedrag binnen 24 uur terug nadat we de rok in ontvangst genomen en gecontroleerd hebben. De rok mag niet beschadigd of gedragen zijn en moet teruggestuurd worden in de originele verpakking. Het oranje label aan de zoom van de rok mag niet verwijderd zijn.

Het is gebruikelijk dat het bedrag binnen 2-3 werkdagen op je rekening staat. Maar dit is ook afhankelijk van de bank. Als je met een credit card betaalt, kan het soms wat langer duren.

Als je de rok wilt ruilen, laat het ons dan even weten via customercare@happyskirtt.com. Wij zorgen er dan voor dat de rok apart gelegd wordt, indien voorradig natuurlijk, en versturen die als de eerste rok binnen is.

Je kunt een bestelling ook annuleren. Hou er wel rekening mee dat, als je voor 14.30 uur bestelt, wij je zending nog dezelfde dag versturen. Maar ook als je bestelling reeds verstuurd is, kun je altijd nog annuleren. Je zult dan wel de artikelen zelf weer terug moeten sturen naar happyskirtt. Neem in dit geval ook contact met ons op.

Heb je verder nog vragen of wil je graag advies? Stuur dan een mailtje naar ons via customercare@happyskirtt.com.

PRIVACY & VEILIGHEID

Happyskirtt respecteert ieders privacy. We garanderen dat de informatie die je ons toevertrouwt, alleen gebruikt wordt om je order zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. We zullen nooit vertrouwelijke informatie aan derden doorgeven of verkopen.

De website happyskirtt.com maakt gebruik van cookies waardoor voorkeuren, taal en land kunnen worden herinnerd. Door gebruik te maken van onze website, geef je toestemming voor het gebruik van deze cookies.

Als je je abonneert op de nieuwsbrief van happyskirtt, krijg je al het nieuws uit de eerste hand. Toezending van de nieuwsbrief kun je altijd weer ongedaan maken door op unsubscribe te klikken onderaan de nieuwsbrief.